پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۲۰

معاون میراث فرهنگی گلستان:

۸ طرح گردشگری با سرمایه گذاری ۳۱۴ میلیارد در گلستان اجرا می شود

۸ طرح گردشگری با سرمایه گذاری ۳۱۴ میلیارد در گلستان اجرا می شود

گرگان- معاون سرمایه‌‍ گذاری و تامین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از تصویب هشت طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید رحمانی‌خلیلی اظهارکرد: هشت طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در کمیسیون فنی برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری استان مصوب شد.

وی اضافه کرد: این طرح‌ها شامل ۶ طرح اقامتگاه بومگردی، یک مجتمع گردشگری و یک هتل در سطح استان با پیش‌بینی حجم سرمایه‌گذاری ۳۱۴ میلیارد ریال است.

رحمانی خلیلی خاطرنشان کرد: این طرح‌ها با ایجاد زمینه اشتغال ۷۲ نفر طبق ضوابط و قوانین مصوب در شیوه نامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت میراث‌فرهنگی در کمیسیون فنی برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری استان بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.

معاون سرمایه‌ گذاری و تامین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان تصریح کرد: با توجه به رویکرد اداره‌کل استان در توسعه پایدار گردشگری، راه‌اندازی تأسیسات گردشگری با هدف ایجاد اشتغال‌زایی، تقویت زیرساخت‌های اقامتی و پذیرایی، رونق اقتصادی جوامع محلی در اولویت‌ قرار می‌گیرند.

جلسات هفتگی کمیسیون فنی سرمایه‌گذاری با حضور معاون سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان، رئیس گروه سرمایه‌گذاری، نماینده معاونت گردشگری و حراست و نماینده جوامع تاسیسات گردشگری و سرمایه‌گذاران طرح‌های گردشگری برگزار می‌شود.

کد خبر 5070553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha